Kérdése van? Hívjon minket! +3612212788

FBS univerzális szilikon ragasztó, tömítőanyag 70ml
FBS univerzális szilikon ragasztó, tömítőanyag 70ml
1 990 Ft

FBS univerzális szilikon ragasztó, tömítőanyag 70ml

Az FBS rugalmas ragasztó-tömítőanyag egykomponensű, ecet sav bázisú hidegen térhálósodó szilikonkaucsuk. Kiválóan megtapad a legtöbb felületen, nem folyik meg függőleges felületen sem (kb. 1 cm vastagságig), kötés után tartósan rugalmas marad, ellenáll számos vegyi anyagnak (pl. híg lúgoknak és savaknak), szélsőséges hőmérsékleteknek (-50 - +200 °C között). A kőolajszármazékok kis mértékben duzzasztják.

Raktáron
1 990 Ft
Részletek
Az FBS rugalmas ragasztó-tömítőanyag egykomponensű, ecet sav bázisú hidegen térhálósodó szilikonkaucsuk.

Felhasználási területek:
Rendkívül széles körben alkalmazható, köszönhetően kiemelkedő tapadóképességének - megtapad üvegen, fémeken, csempén és kerámián, natúr és lakkozott fán, festett és lakkozott felületeken, bőrön, textilen illetve a legtöbb műanyagon (pl. kemény PVC, bakelit, akrilátok, plexi, polisztirolok).
Használják üvegek ragasztására és tömítésére, akvárium készítésnél, hajókabinok, ablakok,
klíma- és más hűtő- illetve fűtőberendezések szerelésénél, PVC csatornaelemek illesztésénél, szerelésénél, egyéb területeken hézagok, csatlakozások, repedések víz- és légzáró tömítéseként. Használják még barkácsolásnál, gépkocsijavításnál, modellezésnél, laboratóriumokban stb.

Nem tapad meg:
Nedves, zsíros vagy poros felületeken, polipropilénre illetve polietilénre (ezen tulajdonságát formaleválasztásnál alkalmazzák).

Az FBS szilikonragasztó eltávolítása:
A szilikon legnagyobb ellenségei az aromás szénhidrogének és azok származékai. A ragasztás során visszamaradt ragasztó anyagot, kikeményedés előtt még késsel, spaklival is eltávolíthatjuk, kikeményedés után már csak a szilikonok oldószerivel tudjuk megfelelőmódon a szilikon ragasztót eltávolítani.
Adatok
Cikkszám:
fbs70
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!